Manchester City var høyt oppe etter helgens ligaseier over Chelsea, og intensjonen mot Juventus var klar: Følge opp seieren mot Salzburg i forrige runde av Europaligaen.

Men etter en åpen start på kampen var det Juventus som tok ledelsen etter 10 minutter ved Vincenzo Iaquinta.

Iaquinta skar inn fra venstre og banket ballen ned i Joe Harts hjørne, etter at ballen hadde endret retning via hodet til Kolo Toure.

Etter 37 minutter skulle det stå 1-1 på Eastlands. Yaya Toures gjennomspill fant Adam Johnson, som sendte ballen i motsatt hjørne bak keeper Alexander Manninger. Til pause sto det 1-1, og City hadde dominert etter målet.

2. omgang var jevnspilt, men veteranen Alessandro Del Piero kunne blitt matchvinner fire minutter før slutt. Del Piero var trolig Juventus’ beste spiller, og frisparket hans etter 86 minutter endte i tverrliggeren før ballen ble klarert av Boyata.

Det endte 1-1, et greit resultat etter en underholdende kamp i Manchester.

I den andre kampen i gruppe A endte det med 2-0-seier til Lech Poznan over Red Bull Salzburg.