Bjarte Myrhol startet Norges EM-åpning mot Island fredag kveld, men forsvant raskt etter å ha fått et stygt kutt i hånden.

Landslagslege Thomas Torgalsen opplyste at Myrhol fikk en flenge mellom ring— og langfinger på venstre hånd. Det ble sydd to sting i garderoben og senere to sting på hotellet.

BAKGRUNN:

— Bjarte spiller ikke mot Kroatia. Så får vi ta de neste avgjørelsene etter hvert. I mellomtiden skal Bjarte være motivator og pådriver. Han skal bruke kapteinsrolen slik han kan, sier Torgalsen, som iheller kke tror det er sannsynlig at Myrhold spiller mot Hviterussland tirsdag, men han holder muligheten åpen.

VIDEO:

Ville heller hatt brudd

— Det var en avslappende natt, en tung formiddag, men så fikk jeg litt sjokolade av (Erlend) Mamelund og sett en god, gammel film, så nå er jeg oppe og hopper igjen. Men det er tungt å være ute av EM etter ti minutter. Jeg har brukt mye tid og krefter på dette. Lagt inn egentrening på de omådene jeg har følt det nødvendig og sett video, sier Myrhol, som heller hadde ønsket at fingeren hadde brukket!

— Jeg hadde spilt med fingerbrudd. Da er det bare smerte. Nå er det blod og infeksjonsfare, sier Skjern-spilleren, som fortsatt har litt tro på EM-spill.

— Jeg har et håp om å komme tilbake.

Mange av våre lesere har lest disse sakene i dag: