Etter 7-0 borte mot Stabæk kom Henning Berg og Lillestrøm raskt ned på jorda da Brann kom på besøk. Brann var minst like effektive som Lillestrøm var mot Stabæk, og scoret hele fire mål på fem sjanser.

— Vi klarte ikke å spille rundt og gjennom Brann slik vi vet vi kan, og var ikke i nærheten av det vi presterte mot Stabæk. Det er klart det er forskjell på å spille på kunstgress og her ute, men det er helt klart mulig å spille god fotball her og vi burde gjort det bedre. Vi er helt klart skuffet over at vi ikke var så bra som vi kan være, sier Lillestrøm-trener Henning Berg.

Statistikksenter Eliteserien:

Dårlige

Anthony Ujah scoret fire mot Stabæk og fulgte i dag opp med Lillestrøms trøstemål. Det var han på ingen måte fornøyd med.

— Vi hadde en dårlig dag. Alle var dårlige, men dette må vi lære av og komme sterkere tilbake fra. Vi kan ikke sitte og tenke for mye på denne kampen. Nå er det den neste kampen mot Rosenborg som gjelder, sier Ujah som er suveren toppscorer i serien med fem fulltreffere på to kamper så langt.

Nedtur

Keeper Stefan Logi Magnusson reddet syv Stabæk-sjanser i forrige kamp, men fikk lite hjelp av forsvaret sitt ved gjestenes scoringer i dag. Verst var det da Lars Kristian Eriksen fullstendig glemte Diego Gustavino da teknikeren fra Uruguay satte inn 0-2. - Dette var en skikkelig nedtur. Vi skal prøve å dominere de første 15 minuttene, men i dag var vi ikke med fra start. Vi gjorde ikke det var bedt om å gjøre, og kan bare spørre oss selv hvorfor , sier den islandske keeperen.

Lillestrøm skal nå møte både Rosenborg og Vålerenga på bortebane i de to neste kampene.