FØLG START-GAIS LIVE PÅ FVN.NO FRA 19.30!

— Vi kommer til å rullere på laget, alle som er friske og raske kommer til å spille i løpet av turneringen, sier Start-trener Knut Tørum til fvn.no.

Det svenske eliteserielaget GAIS står på motsatt side av banen når Fløys Color Line Cup sparkes i gang i kveld - en kamp som har flere spennende momenter for Start-tilhengere på Sørlandet.

Tre nye prøvespillere får minst en omgang hver. Ghaneseren Ernest Asante (22) starter som høyre kantspiller, mens spiss og amerikaner Jeff Cunningham (34) får en omgang som spiss. Fabian Lamotte (27) - den tyske høyrebacken som kan bli Hunter Freemans erstatter - får også spille andre omgang.

— Jeg forventer at de viser det potensialet de har nå. Jeg forventer ikke at de briljerer, sier Tørum, som særlig har skrytt av høyrekant Asante de siste ukene.

- Vi gleder oss til å se ham i kamp, sier Tørum, som tester ut Starts i et nytt 4-3-3-system mot GAIS.

— Jeg håper den treningskulturen vi nå har i gruppa vises igjen i turneringen. Jeg mener vi har vært tydelige og nøye de første ukene. Vi vil vise spilleglede, men det kommer også til å bli tungt for mange, sier Tørum og tenker tilbake på de siste tre ukene, som har vært knallharde for flere spillere.

Alexander Lund Hansen må spares på grunn av mye treningsbelastning. I tillegg vil Start være forsiktige med Fredrik Strømstad, Birger Madsen og Morten Hæstad - alle tre hadde langtidsskader i fjor.

Branislav Milicevic, Aram Khalili og Olufemi Oladapo kommer ikke til å spille i turneringen.

Milicevic går fortsatt på antibiotika etter sykdom, mens Khalili, som trolig blir Bodø/Glimt-spiller i løpet av kort tid, har fått noen dager fri.

Det har også nigerianeren Olufemi Oladapo, som jakter ny klubb.

Her er Start lagoppstilling mot GAIS (4-3-3):

Kenneth Høie - Espen Knudsen, Avni Pepa, Bård Borgersen, Rolf Daniel Vikstøl - Solomon Owello, Petter Bruer Hansen, Christer Kleiven - Ernest Asante, Ole Martin Årst, Espen Børufsen.

SPILLER FOR KONTRAKT: Ernest Asante starter på høyrekanten til Start i dag. FOTO: Lars Hoen