Pørvespiller Ernest Asante var nest sist på Ole Martin Årsts scoring. Foto: Kristian Fjeldstad
Prøvespiller Ernest Asante var nest sist på Ole Martin Årsts scoring.
Følg Start - GAIS her
Christer Kleiven er på banen mot GAIS. Foto: Trond Tjønneland, Digitalsport
  • Se scoringene i videovinduet ovenfor

Det endte med poengdeling da de to lagene spilte 2-2 i åpningskampen i Color Line Cup onsdag kveld, noe svenskene kan si seg mest fornøyd med.

— Det er kjedelig at vi ikke vinner, for det synes jeg vi burde gjort. Det var en kamp som både er preget av rot og rusk. Vi hadde flere gode angrep og en spesiell bra periode i 2. omgang, den skulle vi utnyttet bedre og vunnet kampen. Så jeg er litt mellomfornøyd. Og så er det kjipt at vi er så dumme og gir vekk seieren på slutten , sier Start-trener Knut Tørum til fvn.no.

Vi følger Start:

— Før kampen bestemte vi oss for ikke å slippe inn mål. Det gjorde vi, så det er ikke godt nok. Det var to enkle mål også, så det skal ikke skje. De er noe vi må jobbe videre med, sier Christer Kleiven vel vitende at laget slapp inn 60 mål i fjorårssesongen.

— Vi begynte bra, men hang ikke med i andre omgang. Men det var sterkt å få inn 2-2 på slutten. Men Start var mye bedre enn oss i andre omgang, sa GAIS-trener Alexander Axen.

Kalddusj

GAIS åpnet kampen best, og var det førende laget den første halvtimen inne i Sørlandshallen. Og etter 21 minutter kunne Mohammed Abdulrahaman, eller Mommo som han kalles, sette inn 1-0 bak Kenneth Høie.

Start tok over i de siste ti minuttene av første omgang, og prøvespiller Ernest Asante serverte Ole Martin Årst et ferdigscoret innlegg snaue fem minutter før pause.

Spissen kunne enkelt heade ballen i tidligere Start-keeper Dime Jankulovskis venstre hjørne.

I andre omgang tok Start mer over, og styrte kampen. Og de fikk tidlig uttelling, da Christer Kleiven satte ballen i mål etter et fint Start-angrep.

Start burde ha økt ledelsen utover i omgangen, men manglet besluttsomhet foran GAIS-målet.

Og dermed skjedde det vi så ofte har sett før. Start slipper inn billige mål mot slutten av kampen. Idet vi passerte 90 minutter fikk Gezim Istrefi muligheten, og han satte ballen forbi Kenneth Høie. Dermed 2-2 mellom Start og GAIS.

VI FULGTE KAMPEN LIVE!