I sin egen blogg på Starts hjemmesider, Mattas corner, skriver den sykmeldte sportssjefen at han vil prøve å få med seg deler av storhallturneringen som starter imorgen.

— Jeg ber om respekt for at jeg sitter diskret i en rullestol i hallen og følger kampene. Jeg må være forsiktig med infeksjoner og smittefare og kan ikke snakke med alle jeg måtte ha ønsket å snakke fotball med. Jeg får hjelp til transport og har med et knallsterkt støtteapparat, skriver Mathisen, som siden juni i fjor har kjempet mot kreften.

Fædrelandsvennen møtte en åpenhjertig og kampvillig Start-sjef på hytta på sensommeren, der han fortalte om hvordan sykdommen ble et vendepunkt i livet og hvordan han har opplevd den enorme støtten fra familie og venner etter at han ble syuk. Mathisen kjemper fortsatt med kreften på Sørlandet Sykehus.

- Det har vært en tøff runde i desember både for familien og meg, men jul og nyttår gikk ok, skriver Mathisen.

I morgen starter storhallturneringen Colorline cup i Sørlandshallen, med blant annet Start, Viking, Sørlandslaget FVN og flere svenske lag. Start åpner mot svenske GAIS imorgen, før de spiller mot svenske Halmstad på fredag. Søndag spiller de plasseringskamp.

— Nå har jeg vært dårlig til beins, men har "trent" godt og kommet meg nogenlunde opp og stå - og er såpass mobil at jeg vil prøve å få med meg deler av turneringa som tilskuer. Og Start skal vinne!, skriver Mathisen, før han avslutter Mattas corner med et "men", med umiskjennelig glimt i øyet:

- Er litt i tvil om jeg spiller noen minutter.