FotballSverigeFoto: Bildbyrån/DigitalsportNORWAY ONLY100815 Fotboll, Superettan, Hammarby - AssyriskaLinus Hallenius, Hammarby gjorde segermålet 3-2.

Tømmernes ble kjent for det svenske fotballpublikummet da han prøvespilte for GAIS i høst. Nå er det Hammarby som har hentet 23-åringen inn, og Stabæk-angriperens agent Roald Øien er optimistisk med tanke på en overgang, ifølge fotbollskanalen.se.

– Hammarby er jo et fint lag med flotte tradisjoner. De satser på å ta seg tilbake til Allsvenskan og har et flott publikum, samt en ny stadion på gang. Det er et spennende alternativ, sier Øien til fotballnettstedet.

Tømmernes får store sko å fylle etter Linus Hallenius, som nylig ble solgt til italienske Genoa. Storscoreren var blant annet nominert for årets mål under FIFAs prisutdeling forrige uke.

– Ja, men vi prater likevel om en fyr som scoret seks mål i norsk eliteserie i fjor. Jeg tror ikke det skal være problem for ham å markere seg i Superettan, mener agenten.

Om overgangen blir en realitet, er fortsatt for tidlig å si. Foreløpig trener Tømmernes med Hammarby til og med fredag. (©NTB)