bilde (31)
Asante 1 Foto: Kristian Fjeldstad
Følg Start - GAIS her
Christer Kleiven er på banen mot GAIS. Foto: Trond Tjønneland, Digitalsport

Ernest Asante er på sitt andre prøvespill i Start, og sa da han kom tilbake at han hadde tenkt på Start i et halvt år . I Color Line Cup spiller han for kontrakt med sørlandsklubben, og etter kveldens oppvisning i Sørlandshallen kan det fort bli en realitet.

— Vi ønsker oss en høyreback, det er førsteprioritet. Men hvis vi finner en som er god og spennende på høyresiden, vil vi vurdere det. Jeg synes Asante var god og spennende i dag. Han bekreftet definitivt det vi har sett på trening, sier Starts administrative leder , Sveinung Hovstad til fvn.no.

(Artikkelen fortsetter)

Høydepunkter: Start — GAIS Høydepunkter Start - Gais 2-2

- Frigjør det midler til å hente Asante, nå når Khalili er sendt til Bodø?

— Det er ingen automatikk i det, men han er en god spiller.

Høyrekanten viste gang på gang frem sin utrolige hurtighet, og kom til flere gode innlegg. Det beste kom rett før pause, da 22-åringen serverte Ole Martin Årst et fantastisk innlegg. Spissen kunne nesten ikke unngå å score der.

Vi følger Start:

I fjor solgte Start Christian Bolaños til FC København. Mange fikk nok assosiasjoner til nettopp han når Asante briljerte på høyrekanten i dag.

— Han har samme frekvens i beina. Det som overrasket oss denne gangen, er at han viser en fin teknikk i tillegg til farten, sier Hovstad.

- Ser du en ny yndling på høyresiden?

— Vi får ta det formelle først, og det andre etterpå.

VI FULGTE KAMPEN LIVE!