FotballTreningskampTippeligaenÅråsen kunstgress22.03.07Lillestrøm LSK - Vålerenga VIFVålerengas analytiker Egil " Drillo " OlsenFoto - Kasper Wikestad Foto: Kasper Wikestad / Digitalsport
ORDKNAPP: - Alle kan komme for sent, mener Nils Johan Semb.

Mandag ble Steffen Iversen sendt hjem fra landslagssamlingen etter at han forsov seg til møtetiden som var klokken 12 på Bristol Hotel.

Norge møter Irland til privatlandskamp på onsdag.

Landslagssjef Åge Hareide begrunnet hjemsendelsen med at de på forhånd hadde gjort avtale om et regelverk som skulle følges.

LES OGSÅ:

Tidligere landslagstrener Egil Olsen sier regler som er avtalt på forhånd må følges, og at det gjør hjemsendelsen riktig.

— Jeg forstår det slik at reglene var klare, og da er de veldig vanskelig å komme utenom, sier Drillo til Aftenposten.no.

Han var aldri borte i en lik situasjon da han var sjef for landslaget, men sier hendelsen som involverte Henning Berg og Erik Mykland i VM i 1998 ligner litt.

Da ble det avslørt at de to landslagsspillerne hadde gått på byen på et tidspunkt de ikke skulle forlate spillerhotellet.

- Da var det mye møtevirksomhet og noen mente vi burde sende dem hjem, fortsetter han.

- Alle kan komme for sent

Nils Johan Semb, som trente Norge fra 1998 til 2003, hadde ikke satt seg inn i dagens hendelse og ville ikke si for mye.

- Men det er tydelig at de interne reglene var brutt og at det ble en konsekvens, sier han.

I likhet med Drillo hadde han ikke lignende situasjoner da han var landslagstrener.

- Du kjenner jo Steffen Iversen godt, er det typisk at det er han som forsover seg?

— Alle kan komme for sent, sier Semb.