— Jeg vil ikke la nyheten om Åges beslutning ødelegge for den gleden jeg føler nå. Vi er videre til neste runde i UEFA-cupen, noe som er en stor prestasjon. Det er det viktigste for meg akkurat nå, sa Brattbakk.

Spillerne fikk vite nyheten rett etter kampen, og de ble enige om å snakke minst mulig om Hareides beslutning.

Men det var åpenbart at ingen fikk sjokk da de fikk beskjeden.

— Det kom ikke akkurat så veldig overraskende. Men mer vil jeg ikke snakke om det nå, fortsatte Brattbakk, som nok en gang ble den Rosenborg måtte stole på.

— Jeg er fornøyd med måten den scoringen kom på. Jeg fikk et flott gjennomspill av Øyvind (Storflor), men det var litt hardt så jeg måtte fokusere veldig på å treffe riktig. Heldigvis traff jeg, sa Brattbakk.

Også Jan Gunnar Solli var mest opptatt av å snakke om opplevelsen han hadde vært med på. Over 50 000 tilskuere lagde et voldsomt trøkk, og pipekonserten RBK-spillerne fikk mot seg var voldsom.

Rosenborg hadde forventet at Røde Stjerne skulle starte kampen med massivt press, men slik ble det ikke. Og da de etter hvert forsto at motstanderen ikke hadde sin aller beste dag, tok de mer og mer over. Bortsett fra i de hektiske sluttminuttene var dette en prefekt, taktisk gjennomført kamp.

— Dette er bare så ubeskrivelig deilig. Det er helt utrolig gøy å få være med på dette, og nå gjelder det bare å storme videre. Aller først skal vi ta en velfortjent juleferie før vi starter en kort og herlig oppladning foran 3. runde i februar, sa Solli, som ble mindre snakkesalig da spørsmålet om Åge dukket opp.

— Akkurat den nyheten kommer i skyggen nå. Vi har hele tiden forholdt oss profesjonelt til dette. Uansett er det spillerne som er viktigst i fotball. Ikke treneren. Men det er klart det er synd at vi mister en så god trener, sa Jan Gunnar Solli.

Jubelen og de fleipete meldingene satt løst inne i RBK-garderoben etter kampen. Litt bortgjemt sto Vidar Riseth, som var uvanlig stille. Den vonde ryggen la en demper på jublingen.

— Det gjør faktisk veldig vondt. Jeg kjente ingenting underveis, men plutselig kom smertene. Jeg hadde bare ikke mulighet til å fortsette. Men selvsagt er jeg glad. Det er bare litt for vondt å vise det, sa Riseth, som tok Åge Hareide og hans avgjørelse om å slutte i Rosenborg i forsvar.

— Vi må ikke glemme at Åge har gjort en fantastisk jobb. Dette gamet er bare slik. Spillere går, trenere går. Vi må ikke glemme jobben Åge har gjort for oss. Det er selvfølgelig kjedelig å miste en så god trener og det kommer til å bli et savn å ikke få se han i garderoben i fremtiden. Han er den beste treneren jeg har hatt, sa Vidar Riseth.