— Jeg kunne ha vært litt mer presis med en del av det jeg gjorde, men alt i alt er jeg godt fornøyd med egen innsats. Jeg trenger kamptrening, og denne omgangen kom veldig godt med både når det gjelder selvtilliten og det fysiske. Selvtillit er ikke noe du henter ut av kjøleskapet, men noe du får ved å prestere, sier Solskjær.

Bare drøyt 11000 hadde tatt seg bryet med å finne veien opp til Ullevaal for å se Norge under ledelse av Åge Hareide for første gang. Det synes Solskjær var for lite.

— Oppmøtet var litt skuffende. Vi må vel innse at det ikke er Thierry Henry eller Ruud van Nistelrooy folk får komme og se, men vi får håpe det kommer flere neste gang, sier United-spissen, som likevel fant mye å glede seg over på Ullevaal.

— Dette var artig, og jeg synes vi svarer til forventningene som var skapt på forhånd. Vi spiller fotball som er morsom å se på, og selv om vi må bli mer presise ser vi klare antydninger til veldig bra fotball, sier Solskjær.

Norge så ut til å ha full kontroll, men helt på tampen slapp de inn to mål, noe som trakk helhetsinntrykket noe ned. Solskjær mener Norge må ta lærdom av det som skjedde.

— Det ble litt skummelt mot slutten. Slikt må vi prøve å unngå. Vi må lære oss å bli mer kyniske, fastslår Ole Gunnar Solskjær.