— Jeg synes at Morten og jeg fungerte veldig godt sammen. Vi er begge unge og vi har mange år igjen, og Morten er en veldig god spiller å spille sammen med. Det kan bli mye moro på venstresiden fremover, sier John Arne Riise.

Før oppkjøringen til kampen mot Russland startet, ventet de fleste at Riise skulle få spille venstre kant og at Ståle Stensaas skulle spille på venstrebacken. Men Åge Hareide har såpass tro på TIL-spilleren at han skjøv Riise et hakk ned på banen. Det synes Liverpool-spilleren er helt greit.

— Det er ikke noe problem. For meg har det ingenting å si om jeg spiller back eller kant, jeg trives på begge plassene, sier Riise, som ikke ville trekke frem noen av de på banen på spørsmål om hvilke av lagkameratene han syntes spilte best.

— Hele laget presterte godt, men dersom noen skal trekkes frem er det Åge (Hareide). Det er han som er sjefen og som plukker ut de som skal spille, sier Riise.

Assistenttrener Stig Inge Bjørnebye skrøt veldig av samspillet mellom Riise og Gamst Pedersen.

— Det blir et nytt uttak foran neste kamp, men de la inn en veldig god søknad slik de spilte i denne kampen, sier Bjørnebye.