ZAGREB: Mohammed Abdellaoue spilte en god kamp mot Kroatia, og scoret blant annet ledermålet til Norge på en fin heading etter 20 minutter.

— Det er alltid gøy å score. Det var et bra innlegg fra Espen Ruud, sier Moa om sitt andre landslagsmål.

  • Se Moas scoring i videovinduet ovenfor

Etter 59 minutter var det imidlertid nok for 24-åringen, som signaliserte at han hadde vondt, og forlot banen. Situasjonen så rar ut, for Hannover-spissen sto fem-seks minutter på sidelinjen like ved innbytterbenken før han gikk av.

— Jeg kjente det lugget til i lysken, sier Moa.

(Artikkelen fortsetter)

Mohammed Abdellaoue får klapp på skulderen av landslagssjef Egil Olsen idet han går av banen mot Kroatia. (Foto: Scanpix)

— Muskulaturen var litt sliten. Det trenger ikke å være alvorlig, sier spissen, som har hatt en god sesonginnledning i Tyskland med fire mål på de syv første kampene.

Førstkommende lørdag venter storkampen mot Bayern München på bortebane. Den vil ikke Moa gå glipp av.

— Jeg håper og tror at det ikke tar så lang tid før jeg er tilbake på banen igjen, gjentar Moa.

Norge fikk sin andre virkelige store sjanse kun minutter etter at Moa forlot banen, men skuddet fra Erik Huseklepp ble reddet av Kroatias sisteskanse Stipe Pletikosa. Norge tapte dermed fortjent 2-1. — Vi møtte et godt lag, og tapte fortjent, sier Moa.

— Men jeg synes innsatsen er bra, og mange av de som kommer inn gjør en god kamp, som Markus Henriksen, Rune A. Jarstein og Espen Ruud, sier Moa.