— Vi skal passe oss nå. Det er mange som vil ha skalpen vår, og Halden er bedre enn hva tabellen tilsier. De hadde mye skader i starten av sesongen, og var jo allerede i fjor årets store overraskelse. De er bedre nå enn da vi slo dem i høst, så dette blir faktisk veldig tøft. De er nok litt ekstra interessert i slå oss da vi signerte deres beste spiller i sommer, sier Marinko Kurtovic, ØIF Arendal-trener, til klubbens nettsider.

ØIF Arendal møter Halden i Sør Amfi på onsdag, mens årets siste kamp går borte mot Elverum lørdag.

Etter 27- 22-seieren borte mot Stord topper fjorårets serie- og cupmester tabellen med fem poeng til Haslum. Legger man til ØIF Arendals seks strake triumfer på tampen av fjorårets sesong, har klubben vunnet hele 18. kamper på rad i serien.

Tidligere landslagsstrener for håndballherrene og nåværende Vipers-sjef, Gunnar Pettersen, er begeistret for hva naboene i Aust har prestert.

— Det er imponerende hva Marinko har fått til der. De andre lagene er ujevne, mens Arendal er veldig stødig så det går nok veien i år og, sier Pettersen.

Etter lang tid med skadetrøbbel er Sondre Paulsen tilbake i storslag.

Marinko Kurtovic vant prisen som årets trener i høst. Nå er han i ferd med å levere inn en ny god søknad. ØIF Arendal stormer mot seriegull. Foto: Thomas Hegna

— Jeg vil trekke frem spesielt Sondre Paulsen og Eirik Heia Pedersen som til sammen scorer 12 mål. Det er fint å ha en topp motivert Paulsen på banen, svarer Kurtovic på spørsmål om hvem som var ØIFs beste mot Stord.

Likevel er ikke alt bare fryd og gammen for de suverene arendalittene. Kristiansanderen Eirik Køpp, som skal spille for Haslum neste sesong, er skadet og vil ikke spille før i februar. Også Robert Markotic sliter med en kneskade og er ferdig for sesongen. Kroaten ble hentet inn som folkets spiller i forkant av sesongen.