Dermed er fortsatt mannskapet til Marinko Kurtovic ubeseiret i serien denne sesongen. Ti strake seirer er fasiten så langt.

– Det ble en rar kamp. Vi startet fryktelig dårlig, men kom så inn i kampen og fikk et bra resultat til pause. I starten av annen omgang var vi fantastiske, men så slapp vi dem på merkelig vis inn i kampen, oppsummerte Kurtovic til EurosportNorge etter kampen.

FyllingenBergen-trener Vidar Gjesdal mente laget hans kastet bort en gyllen mulighet til å bli det første laget som slår ØIF Arendal.

– Vi er veldig skuffet over prestasjonen vår i dag. Vi hadde muligheten til å hekte dem av i starten, men det siste kvarteret i første omgang og det første i annen var veldig skuffende. Vi spilte med hodet under armen, sa han.

Treg start

Gjestene fra Bergen kom klart best ut av startblokkene i Arendal onsdag og ledet 6-2 etter drøyt ti minutters spill. Hjemmelaget kviknet til utover i omgangen og spiste seg sakte, men sikkert innpå i målprotokollen. Fem minutter før pause sto det 8-8. Serielederen viste ingen tegn til å være fornøyd med å ha skapt balanse i kampen. Arendal-spillerne beholdt i stedet solid vekt på gasspedalen og gikk til pause med ledelse 12-10. Annen omgang startet som den første sluttet, og fem minutter ut i omgangen hadde hjemmelaget økt ledelsen til 16-11. Da syntes oppgjøret i Arendal i realiteten å være avgjort, og hjemmelaget forsterket det inntrykket ved å øke til 21-13 noen minutter senere.

Sluttspurt

FyllingenBergen hadde imidlertid en sluttspurt på lager, og med fire minutter igjen å spille var ledelsen redusert til 24-22. Nærmere kom ikke gjestene, og dermed vant serielederen relativt komfortabelt.

Med onsdagens seier har ØIF Arendal fortsatt tre poengs forsprang til Haslum på toppen av tabellen. Serietoeren hadde små problemer med å vinne sin kamp mot Halden hjemme i Bærum. Resultatet der ble til slutt 28-17. I de to øvrige eliteseriekampene onsdag vant Kolstad 24-21 over Viking, mens, Elverum slo Bækkelaget komfortabelt 28-21. (©NTB)