— Vi innser at Kristiansand ikke er klar for to, nye store triathlon-konkurranser i aigust i år, står det å lese på Dyreparken trifestivals hjemmesider.

Festivalen skulle gå den siste helga i august, men det kommer ikke til å skje i år. Planen var aktiviteter for hele familien, med startskudd for thriatlonet i Abra havn.

Skulle bli spektakulært

— Det blir spektakulært. Løpingen skal foregå inne i parken, og det skal deltakerne komme forbi tigerne, løvene, apekattene, gepardene, og så videre, sa Susanne Egilstad, som er nestleder i Kristiansand Triathlon til Fædrelandsvennen før jul.

1. august arrangeres nemlig TriQuart, som ifølge arrangør Fred Arthur Asdal skal bli Norges største i sitt slag, og har som mål å ha 2000 deltakere innen tre år.

Dermed er det ikke liv laga for et triathlon i Dyreparken i 2015, mener trifestivalen selv.

Får igjen pengene

— Vi vil takke Dyreparken som har vært positive og engasjerte gjennom hele planleggingsprosessen, og forståelsesfulle når klubben nå velger å trekke i bremsen, skriver de på hjemmesiden.

Fædrelandsvennen har forsøkt å komme i kontakt med Susanne Egilstad søndag formiddag, men hun har ikke besvart våre henvendelser.

Alle som allerede er påmeldt vil få refundert påmeldingsavgiften.