— Påmeldingen gikk fint utover ettermiddagen. Jeg har ikke tall på hvor mange som har meldt seg på så langt, men vi ser at det er deltakere fra hele landet, sier Asdal.

Påmeldingen til triathlonet som arrangeres 1. august neste år, ble satt i gang mandag. Fram til påmeldingen stenges håper arrangørene at 600 deltakere har meldt seg på. Triquart har fått NM i Triathlon, noe de tror vil trekke rundt 150 deltakere ekstra.— Ambisjonen på 600 deltakere er en frisk satsning. Tildelingen av NM ble kjent sent, og ser ikke ut til å ha gitt noe utslag enda, forteller Asdal.

Mange nøler

Asdal tror påmeldingene vil komme jevnt og trutt fram mot sommeren. Han tror mange nøler litt med å melde seg på, og lurer på om de skal våge å gjøre det.

— Kanskje nyttårforsetter vil gi flere påmeldinger over nyttår. Jeg håper mange vil melde seg på i god tid og ha dette som treningsmål, sier han.

- For mange sofagriser

Asdal tror det er fullt mulig for mange å fullføre et kort triathlon.

Det handler om å komme seg opp av sofaen, og ta et krafttak i eget liv.

— Det er alt for mange sofagriser. Det handler om å komme seg opp av sofaen, og ta et krafttak i eget liv. Finner man noen å løfte dette prosjektet sammen med, kan det være gøy. Det skal være idrettsglede, sier han.