— Det er veldig gøy. Jeg må takke de som har stemt på meg. Det er kult at de har begynt å lage en slik kåring, mener Kristiansen.

Månedens lag blir bestemt av trenere, statistikk og fagfolk.

Slik ser september-laget ut:

Målvakt: Marie Davidsen, Tertnes

Venstre kantspiller: Sunniva Andersen, Gjerpen

Venstre bakspiller: Jeanett Kristiansen, Vipers

Midtre bakspiller: Emilie Hegh Arntzen, Byåsen

Linjespiller: Kristin Halvorsen, Oppsal

Høyre bakspiller: Silje Waade, Byåsen

Høyre kantspiller: Line Bjørnsen, Glassverket

Sett Start-dokumentaren?

Fornøyd

Kristiansen er nummer to på toppscorerlista i serien med 27 mål på fire kamper, bak Solas Tonje Nøstvold. I bortekampen mot Byåsen satte hun hele tolv.

— Det har gått fint. Det er veldig deilig å endelig være tilbake fra skaden, sier Kristiansen, som kom fra Glassverket før sesongen.

Vipers står med full pott i serien etter fire kamper og har vunnet alt i europeisk og norsk cup ved siden av.

— Ni av ni for å være et helt nytt lag er veldig bra. Vi har at lag med vinnervilje. Jeg synes det er veldig gøy med mye kamper selv om det blir mye, men skal vi ligge på toppen må vi takle det, sier Kristiansen.

Rekruttsamling

Torsdag skal Kristiansen på rekruttlandslagssamling.

— Jeg er veldig spent for egen del. Jeg gleder meg selvsagt mye, men det er lenge siden jeg har vært på samling så det kribler litt i magen. Jeg får bare senke skuldrene, sier søsteren til landslagsprofil Veronica, som også har spilt i Vipers.

I oktober skal Vipers møte den russiske giganten Lada to ganger i EHF cup-kvalik, Byåsen borte i NM-kvartfinale og Stabæk og Storhamar i serien.