De offensive spillerene Felix Obada (25), Sunday Akinbule (18) og Muriel Lawal (18), alle fra Nigeria, og ghanesiske Dennis Antwi (24) skal vise seg frem for Start.

Antwi er angriper, mens Obada og Lawal er kantspillere. Akinbule kan bekle både spiss— og kantrollen. Alle spillerne kommer via agenten Kenth Haugland, som er kristiansander.

Mons Ivar Mjelde og Start tester ut fire afrikanere denne uka. Foto: Sondre Steen Holvik.

— Vi har gitt spillerne anledning til å vise seg frem hos oss. Dermed får vi mulighet til å gjøre oss enda bedre kjent med både Haugland og hans kontaktnett. Dette har latt seg gjøre uten at det belaster vår økonomi, sier Even Øgrey Brandsdal til klubbens hjemmesider.

Zlatan-klubben

Dennis Antwi spiller for Zlatan Ibrahimovic' gamle klubb, Rosengård FC, i svensk 2.-divisjon. Forrige uke trente han med Mjøndalen, og ble beskrevet som en kvikk, aggressiv og teknisk spiller av trener Vegard Hansen.

Felix Obada spiller for Moroka Swallows på nest høyeste nivå i Sør-Afrika. Frem til i fjor var Johannesburg-klubben i den sørafrikanske eliteserien. I 2008 prøvespilte Obada med Malmø FF. Tidligere har Obada spilt 13 U-landslagskamper for Sør Afrika.

Han har 182 kamper i den sørafrikanske ligaen og 20 scoringer, mens han har assistert 22 mål, ifølge transermarkt.co.uk.

Lokale innslag

Stefan Mladenovic (21) fra trededivisjonsklubben Pors Grenland er også på besøk hos Start denne uka. 21-åringen har femten kamper for Pors, og ti mål så langt denne sesongen. Han har tidligere vært i ungdomssystemet til Odd Grenland.

Også Vindbjartspillerne Kim Kvaalen, Christian Follerås og Joachim Eriksen, som er på utlån fra IK Start, deltar på Starts treninger før kampen mot Tromsø søndag.