Man skal ikke ta av etter seier i en treningskamp mot motstandere som knapt visste fornavnet på hverandre – men norske fans kan uansett få glede seg over at både Erik Huseklepp og Mohammed Abdellaoue viste flott spill for Norge.

— Jeg føler jeg fikk vist meg frem. Det var vel egentlig bare målet som manglet, sier Moa til Aftenposten.no.

Se målene i kampen her:

Norge — Frankrike: Målene

Mye involvert

24-åringen spilte en omgang mot Frankrike, og kom til flere store målsjanser. Et skudd og en heading skapte trøbbel for franskmennene, men det var som oppspillspunkt Moa virkelig skinte. En skade under foten gjorde at han takket for seg ved halvtid, da hadde han vært åtte millimeter fra scoring.

- Midtstopperen fikk akkurat en tå på innlegget dessverre, men det gikk bra spillemessig. Det gjorde litt vondt, men det er den samme skaden jeg har slitt med en stund. Jeg fikk allikevel noen gode avslutninger, og jeg var mye involvert. Vi ville egentlig stå høyere, men de var gode – og vi ble for baktunge, sier Moa.

Avtalt på forhånd

Han regner med å være 100 prosent klar for Vålerenga-kamp neste helg.

- Det var avtalt på forhånd at Moa bare skulle spille 45-60 minutter. Skaden under foten hemmer ham, men det er ikke alvorlig, forklarer landslagslege Tor Einar Andersen.

— Én omgang var mer enn nok i dag, bekrefter Moa.

Da han gikk ut ble Erik Huseklepp flyttet frem. Han takket for tilliten ved å score to mål.

- En kjempekamp av Husa. Han er veldig bra, og det er moro. Jeg er glad når han spiller bra, det er positivt for Norge. At vi pusher hverandre er sunt, men Carew vil være det naturlige førstevalget, sier Moa.

- Skulle Drillo velge 4-4-2 får han altså et luksusproblem?

- Vi får se. Det er en stund siden sist vi hadde mange spisser å velge mellom. Det er bra med flere spillere i den posisjonen, synes VIF-spissen.