Laurent Blanc ledet sin første kamp som fransk landslagssjef og måtte tåle tap på Ullevaal mot Norge. Debutanten mente Frankrike hadde tapt for et godt lag.

— Norge var ikke heldige som vant. De skapte mange sjanser og spilte bra. De spilte som vi hadde forventet på forhånd, sier Blanc, som måtte tåle mange til dels kritiske spørsmål fra den franske pressen etter kampen.

Se målene i kampen her:

Norge — Frankrike: Målene

Ville vinne

Blanc vraket som kjent hele den franske VM-troppen etter bråket som oppsto rundt forgjengeren Raymond Domenech under sluttspillet i Sør-Afrika. Troppen til dagens kamp besto derfor av utenlandsproffene som ikke kom med til VM, samt unge spillere fra den hjemlige franske serien.

- Jeg er veldig godt fornøyd med spillerne. Mange av dem debuterte internasjonalt og er veldig unge. De viste at de ville vinne og kjempet godt. Dessverre klarte vi ikke å vinne og tap er aldri tilfredsstillende, sier den tidligere Bordeaux-treneren.

Er tålmodig

Han ville ikke si noe om de vrakede VM-spillerne nå vil bli tatt inn i varmen for å styrke laget til EM-kvaliken mot Hviterussland 3. september.

- Jeg fikk veldig mye ut av denne kampen, men den må analyseres før jeg kan si for mye. Jeg er som sagt veldig fornøyd med spillerne mine, men er misfornøyd med at vi ikke klarte å holde på ledelsen vi fikk, og kan ikke være helt fornøyd med forsvaret som slapp inn to mål. Det er uansett alt for tidlig å si hvem som spiller EM-kvaliken. Jeg er tålmodig og kommer ikke til å ta ut troppen rett etter denne kampen, avsluttet Blanc.

Se høydepunktene i kampen her:

Norge — Frankrike: Høydepunkter