ULLEVAAL: — I dag var det ingen spillere som sviktet. Alle som en presterte som man kunne forvente og de gjorde det vi hadde planlagt, sa By Rise.

Nestkommanderende var imponert over det guttene presterte ute på banen presterte. Men han er også imponert over det arbeidet Egil Drillo Olsen gjør.

For matchfakta til alle kampene, klikk deg inn her!

Klar tale

— En landslagstrener har en rundt 20-25 treningere med spillerne hvert år. Da er det viktig å være tydelig. Egil er veldig tydelig og han sier nøyaktig hva spillerne skal gjøre, fortalte en strålende fornøyd assistenttrener etter kampen.

I hans dager på landslaget har det vært mange tunge stunder. Han var assistenten til Åge Hareide i de tunge årene før Egil Drillo Olsen var tilbake som landslagstrener.

- Disse to resultatene er utrolig positive for oss og gir oss en trygghet videre i kvalifiseringen. Det er ikke alltid at vi gjør det vi har bestemt oss for å gjøre. Som i første omgang på Island. Men i dag fremsto vi som et lag med tæl og disiplin, sa Ola By Rise.

Se intervju med landslagssjef Egil Olsen!

Drillo: — De som sier fotball er morsomt vet ikke hva det dr

Portugal best

Og selv om Norge slo Portugal på Ullevaal mener han at portugiserne mann for mann fortsatt har bedre spillere enn Norge.

- Men i dag fremsto vi som et kollektiv.

Se hva målscorer Erik Huseklepp sa etter kampen!

<b>Huseklepp: — Det gikk bra fort</b> Se intervju med John Carew!

Carew: — Jeg var veldig nervøs