Portugals assisterende landslagssjef Agostinho Oliveira mener Norge er blitt en outsider til å vinne gruppa, men holder fortsatt sitt eget lag og Danmark som favoritter.

— Norge har to seiere og seks poeng, mens vi har ett poeng. De har fått en god start og er en outsider til å vinne gruppa i kamp med oss og Danmark, sier Oliveira, som styrer laget i suspenderte Carlos Queiroz’ sted.

For matchfakta til alle kampene, klikk deg inn her!

VIDEO: Se høydepunktene fra kampen her!

Norge — Portugal: Høydepunkter

Manglet spillere

Portugal kom fra 4-4 borte mot Kypros, og hadde nok håpet å kapre minst ett poeng på Ullevaal.

- Vi kjempet godt og hadde kontroll på kampen, men fotball er noen ganger overraskende, sier Oliveira, som ikke ville henge ut keeper Eduardo etter tabben som gjorde at Erik Huseklepp kunne sette ballen i mål etter 21 minutter.

— Jeg kommenterer ikke målet. Han er min keeper og er en av, eller den beste, i verden, sier den assisterende sjefen, som derimot mente at mangelen på 11 av VM-spillerne kunne være en forklaring, ikke en unnskyldning, for de svake resultatene så langt.

(Artikkelen fortsetter)

VIDEO: Reaksjoner Egil Olsen

Drillo: — De som sier fotball er morsomt vet ikke hva det dr

Få sjanser

Portugal skapte haugevis med sjanser i Kypros-kampen på fredag, men i dag møtte de bokstavlig talt veggen. Oliveira var imponert over det norske forsvarsspillet og likte dårlig at laget hans ikke skapte nok fremover.

- Norge var sterke og hadde en formasjon som gjorde at vi ikke kom til så mange sjanser. De var i tillegg veldig gode på dødballer og i duellene en mot en , sier han.

Til tross for at Portugal nå ligger fem poeng etter Norge etter to spilte kamper har Oliveira god tro på at landet skal komme seg til EM-sluttspillet.

— Det er fortsatt mulig å komme til EM. Vi har seks kamper igjen og kommer videre med 18 poeng fra dem.