ALFHEIM: Den store overraskelsen i forkant av TIL-Rosenborg var at Bård Flovik ikke fant plass til stortalentet Mikael Norø Ingebrigtsen i troppen.

– Jeg står 100 prosent ved den avgjørelse. Den avgjørelsen ble tatt ut fra det kampbildet vi forventet og å bytte Mikael inn i den kampen var ikke en plan, sier Bård Flovik til iTromsø.

– Engasjement

At Flovik ikke vant plassen til 19-åringen i troppen engang vakte reaksjoner på sosiale medier.

– Engasjement rundt laguttak og klubben er bare fint. Det er mange som ønsker det beste for klubben og at vi skal vinne kamper, og det gjør vi også, så det er bare positivt, sier Flovik.

Men allerede neste kamp mot Mjøndalen kan det være duket for Norø Ingebrigtsen igjen.

– Hver kamp har sine planer, så det kan være helt andre spillere vi vurderer inn mot neste kamp ut i fra hva vi forventer, sier Flovik.

Mikael Norø Ingebrigtsen innrømmer at både var skuffet og overrasket over at han ikke var med mot Rosenborg.

– Det er alltid kjedelig og sitte på tribunen og jeg må si at jeg kanskje ble litt overrasket over det, ja. Samtidig er det tøff konkurranse i hele laget og man kan ikke ta ting for gitt. noen må sitte på tribunen og denne gangen ble det meg, sier Mikael Norø Ingebrigtsen til iTromsø.

– Motivasjon

Norø Ingebrigtsen legger til at han resepkterer trenerens avgjørelse, men er klar på å slå sterkt tilbake.

– Målet er i hvert fall å være med i troppen til neste kamp, aller helst også i startelleveren. Bård tar ut laget, men jeg skal vise på trening i de kommende ukene at jeg gir alt på banen i hver kamp. Jeg ofrer kroppen og alt i kamp for laget, så det skal i hvert fall ikke stå på det. Jeg skal bruke vrakingen som motivasjon til å slå enda hardere tilbake og virkelig vise at med meg på abenen så vil det alltid skje noe, sier Mikael Norø Ingebrigtsen.