BRYNE: — Det er utrolig skuffende å se laget prestere så dårlig som vi gjør i dag. Bryne var best i alt, sier en særdeles nedbrutt Egil Østenstad til Aftenbladet.no.

Fra tribuneplass på Bryne stadion ble han vitne til at Viking ble kjempet i senk av et innbitt Bryne-lag. Til slutt trakk også jærbuene det lengste strået med 3-2-seier i straffesparkkonkkuranse.

- Uten en veldig god keeper i Thomas Myhre hadde vi tapt kampen, og vi hadde tapt ekstraomgangene , sier en svært tydelig Østenstad.

3.runde

- Har skjedd for mange ganger

Viking hadde før sesongen en uttalt målsetting om at de skulle vinne cupen. Den muligheten er spolert for i år.

Web-TV:

— Bryne ville mye mer enn oss. De var beste i alt, og de var først i alt.

- Jeg har sett Bryne i tre kamper i år, og jeg har ikke blitt imponert av dem i noen av dem, men i dag var de best i alt, sier Østenstad, som er tydelig på at onsdagens cupflause kommer på toppen av en rekke svake seriekamper.

— Dette er ikke en engangstilfellet. Det har skjedd for mange ganger i løpet av våren, sier en skuffet Østenstad.

(Artikkelen fortsetter)

Ezekiel Bala avgjorde straffedramaet på Jæren (Foto: Tommy Ellingsen)

— Vi er ikke bedre

Kaptein Børre Steenslid var naturlig nok langt nede etter nok en smell.

— Nå for tiden er vi ikke bedre enn det vi viste utpå her i dag. Vi bør styre kampen mot et 1. divisjonslag, men i dag var det ingen forskjell på lagene, sier Steenslid til Aftenbladet.no.

Han får støtte av keeper Thomas Myhre.

— Det er veldig skuffende. Selv om det til slutt er tilfeldigheter i en straffesparkkonkurranse som avgjør kampen, kan vi ikke være fornøyd med det vi leverer, sier Myhre.