STRØMSGODSET — MOLDE 1-1:

En iskald scoring av Jo Inge Berget så lenge ut til å vippe toppkampen på Marienlyst i MFKs favør, men stopper Jarl Andre Storbæk ville det annerledes.

34-åringen, som ble hentet inn for å erstatte skadede Alexander Aas, fikk publikum til å gå fullstendig av skaftet da han banket inn utlikningen på volley i siste ordinære spilleminutt.

MFK skapte de fleste og største sjansene, men maktet ikke å omsette dem i mål.

- Vi var forferdelige de første 25 minuttene og slet kraftig. Etter det skapte vi derimot nok til å vinne kampen. 2. omgang var bra, men det er selvfølgelig skuffende at vi slipper inn et mål rett før slutt, sier Magnus Wolff Eikrem til Rbnett.

Alene med keeper

Midtbanespilleren mener 1-1 er et bra resultat for MFK på Marienlyst, men det sene målet og de brente sjansene gjør likevel at han kjenner en viss skuffelse over ett poeng.

- Vi hadde vel tre sjanser alene med keeper. Vi må sette disse dersom vi skal vinne sånne kamper, sier han.

MFK-manager Ole Gunnar Solskjær så ut til å være hakket mer fornøyd enn Ronny Deila da dommeren blåste av kampen. Han var naturligvis skuffet over at seieren glapp på tampen, men gledet seg over det spillerne presterte.

- Selve prestasjonen er jeg veldig fornøyd med. Ett poeng er bra her, og jeg hadde vært fornøyd med det dersom du spurte meg før kampen, sier Solskjær.

Får godkjent

Etter kampen benyttet manageren anledningen til å skryte av flere av spillerne sine. I den ene enden av banen var keeper Ole Söderberg svært god, og foran seg hadde han "magneten" Vegard Forren, som ryddet opp i stor stil.

Magnus Wolff Eikrem spilte seg opp utover i 2. omgang på MFKs midtbane, mens Daniel Chima Chukwu ga jernet i enhver duell.

- Det er sånne kamper vi har gått hele sesongen og forberedt oss på. Jeg er veldig fornøyd med spillerne mine, spesielt på det mentale planet. De var fokuserte og det var ingen som underpresterte fordi det var en storkamp, sier han.

Jevnt i gullkampen

Uavgjort i Drammen innebærer at Rosenborg fortsatt topper tabellen. De ligger foran MFK på målforskjell og har tre poeng ned til Strømsgodset. Fire serierunder før slutt kan alt skje i kampen om gullet.

- Nå ligger vi likt med Rosenborg, men de har igjen både oss og Strømsgodset. Det blir en spennende innspurt, sier manageren.

— Det er mange tøffe kamper igjen, både Rosenborg hjemme og Tromsø borte. Dersom vi setter sjansene våre tror jeg vi vinner disse, sier Wolff Eikrem.