STRØMSGODSET — MOLDE 1-1:

Søndagens oppgjør på Marienlyst var tøft og jevnspilt, men det var MFK som skapte de fleste og største sjansene. Nærmest var Mattias Moström, som to ganger kom alene med Strømsgodset-keeper Adam Larsen Kwarasey.

Den første gangen skjøt han med venstrefoten, rett i den ghanesiske landslagskeeperen. Like etter utnyttet han en grov forsvarsglipp, tok med seg ballen og kom i ensom majestet mot mål.

Svensken hadde god tid, la ballen til rette og avsluttet med høyrefoten - rett i hjemmelagets bunnsolide sisteskanse.

- Vi burde hatt tre poeng i dag, med de sjansene jeg og laget har. Jeg skulle minst ha scoret ett og avgjort kampen, sier Moström til Rbnett.

- Kommer du til å sove dårlig i natt på grunn av de brente sjansene?

— Ja, det kommer jeg nok til å gjøre. I hvert fall når jeg tenker på den siste sjansen, som jeg var helt sikker på at jeg skulle sette. Avslutningen var litt for svak, i tillegg til at det var en riktig bra redning av keeper, sier han.

Den sympatiske svensken synes søndagens sene poengtap var surt, men nøler ikke med å se fremover. Den kommende uken kan bli svært avgjørende for MFK. Torsdag spiller de borte mot Steaua Bucuresti, før de tar imot Rosenborg på Aker Stadion få dager etter.

- Nå skal vi gi alt, og så får vi se hvor langt det rekker, sier han.