Alexander Sørloth utlignet for Bodø/Glimt i andre omgang. Alexander Sørloth utlignet for Bodø/Glimt i andre omgang. Foto: NTB SCANPIX

- Sørloth på vei til nederlandsk klubb

Utenlandsinteressen har økt etter at Sørloth ble U21-landslagsspiller.

19 år gamle Alexander Sørloth har vært på utlån fra Rosenborg til Bodø/Glimt denne sesongen, og planen var at spissen skulle komme tilbake til Trondheim etter sesongslutt.

— Det er det som er planen, å dra hjem etter at låneoppholdet blir avsluttet, sa Sørloth til adressa.no i slutten av september.

LES OGSÅ: SØRLOTH VIL HJEM TIL ROSENBORG

Samtidig åpnet han opp for at det ikke er sikkert det kommer til å ende på den måten.

— Man vet jo aldri med denne sporten. Plutselig kommer det et tilbud fra andre klubber, eller så henter Rosenborg andre spillere. Mye kan skje, så det er bare tiden som vil vise hva som skjer, sa han.

- Ingen kommentar

Nå melder VG at Rosenborg er i ferd med å selge sønnen til tidligere RBK-profil Gøran Sørloth til nederlandske Groningen.

Ifølge avisen skal overgangen være svært nær ved å bli en realitet.

Det har adressa.no foreløpig ikke fått bekreftet fra Rosenborg-hold. Sportslig leder Stig Inge Bjørnebye og trener Kåre Ingebrigtsen har ikke svart på våre henvendelser. Det har heller ikke Sørloth selv.

Daglig leder Tove Moe Dyrhaug sier hun ikke har noen kommentarer til VGs opplysninger.

Samtidig får adressa.no opplyst at interessen for Sørloth har økt etter at 19-åringen tidligere i høst fikk muligheten på U21-landslaget.

- God nok for Rosenborg

Bodø/Glimt-trener Jan Halvor Halvorsen sa tidligere i oktober at han håpet å få beholde Sørloth i klubben også neste sesong.

Det avviste Kåre Ingebrigtsen da.

— Det beste for Alexander til neste år, er å være god nok for Rosenborg og å få spille. Det er opp til han selv. Han er god nok for Rosenborg, det har han vist med stegene han har tatt på banen, sa han til adressa.no.