Jubelvideoen fra gullfeiringen er vist over én million ganger

RBK-spillernes feiring med fansen har blitt en hit. Se den her.

Søndag kveld la Rosenborg ut videoen fra da Mikael Dorsin og resten av laget feiret seriegullet sammen med fansen i Drammen på sin Facebook-side.

Allerede halvannet døgn etter var videoen vist over én million ganger. Det er rekordraskt for Rosenborgs videoer, bekrefter kommunikasjonsmedarbeider i Rosenborg, Jørgen Stenseth.

— Nå har spillerne feiret sånn 10-20 ganger i år, og vi har filmet alle feiringene. Det er de desidert mest populære videoene våre. Vi har veldig mange følgere i Tyskland og Italia, og de følger oss for å se disse videoene her. Det er kjempeartig, sier han til adressa.no.

Adresseavisen har fått tillatelse til å bruke videobildene fra feiringen. Den kan ses i vinduet over.

POPULÆR: Mikael Dorsin og Rosenborgs gullfeiring har gått viralt og er sett over en million ganger på Facebook. Foto: NTB scanpix

Tidligere har jubelvideoen fra garderoben etter seieren over Sarpsborg gått sin seiersgang. Den har nådd 2,5 millioner visninger.

— Den tok først av da en uoffisiell tysk bundesligaside, med nesten en million følgere, delte videoen. Nå får vi med jevne mellomrom videoer med folk som etterligner feiringen, spesielt fra Italia. Vi har også sett at det italienske U19-landslaget har feiret sånn, forteller Stenseth.

— Jeg ser ordene som brukes på twitter om feiringen. «Amazing» og «mindblowing» er beskrivelser som kommer fra utlandet. Da er det tydelig at det er en type feiring som er litt unik. Derfor får det veldig mye oppmerksomhet, tror han.

Selv om ingen av de andre videoene har nådd tallene til Dorsin-klippet, har flere av scenene fra søndagen vært populære. Velkomsten på Værnes har blitt sett nesten 150.000 ganger, mens bådedenførste hyllesten på Marienlyst ogintervju med Alexander Søderlund har blitt sett over 100.000 ganger.