SANDNES (Aftenbladet): Søndag nektet Malaury Martin å spille lokaloppgjøret mot Bryne. Franskmannen ønsker i utgangspunktet å spille fotball i en bedre serie enn 1. divisjon. Onsdag ble klubb og spiller enige om å skille lag.

MYE DRAMA: Sandnes stadion under en kamp.

De siste tre årene har Sandnes Ulf vært involvert i mange personalsaker hvor spillere eller trenere er misfornøyd og dette gjøres kjent med i media. Lokalfotballblogger Lars Fisketjøn har tidligere skrevet om hendelsene, som startet sommeren 2012.

Bo Andersen (juli 2012):

Etter 0-5 mot Viking sier Andersen umiddelbart etter kampen at han ønsker å legge opp, fordi motivasjonen ikke lenger er til stede. Keeperen blir så sykmeldt ut sesongen.

Kamal Saaliti (august 2012):

Ønsker å forlenge kontrakten med Sandnes Ulf, men klubben sier nei. Da Sandefjord kommer på banen, nekter Sandnes Ulf å slippe spissen gratis et halvt år før kontrakten løper ut. Saaliti er misfornøyd. Etter litt frem og tilbake ender han likevel i Sandefjord.

Morten Bertolt (desember 2012):

På tross av å ha kontrakt ett år til, vil Bertolt vekk. Midtbanemannen går hardt ut mot Sandnes Ulf i danske medier. — Det handler blant annet om at de forventningene jeg hadde til klubben ikke har stemt med hva vi snakket om på forhånd, sier han.

Jakob Olsson (juni 2013):

Er misfornøyd etter lite spilletid. Ønsker å forlate klubben etter bare tre måneder. Drar til Ljungskile i Sverige.

Nemanja Jovanovic (juni 2013):

Nemanja Jovanovic.

Etter tre måneder i klubben går spissen ut i Sandnesposten og klager over spilletiden han har fått. Jovanovic føler at han ikke får sjansene han ble forespeilet da han kom. — Jeg er ekstraordinær, bare jeg får sjansen til å vise det, sier han i media. Johnny Lundberg (juni 2013):

Går ut i avisene og klager på at han får for få sjanser. - Jeg vil ha spilletid og ser meg om etter en klubb på et godt nivå, sier Lundberg. Han blir ut sesongen, men får kontrakten avbrutt i januar 2014. Fredrik Torsteinbø (juli 2013):

Fredrik Torsteinbø.

Torsteinbø er svært skuffet over ledelsen og føler seg lurt i kontraktsforhandlingene. Han mener han ble forespeilet en god kontrakt, men når tilbudet kommer på bordet er lønnen svært lavt. Etter flere måneders forhandlinger kommer klubben med et tilbud som matcher kravene, men Torsteinbø føler at klubben tar ham for gitt – og går til Hammarby. Zymer Bytyqi (september 2013):

Unggutten vil bort fra Sandnes Ulf fordi han ikke får nok spilletid, og fordi han mener klubbens spillestil ikke passer ham. Bytyqi går hardt ut mot trenerteamet. Sandnes Ulf er villige til å slippe Bytyqi, men det dukker ikke opp interesserte klubber.

Nils Petter Andersen (februar 2014):

Midtstopperen er endelig skadefri etter å ha vært ute hele 2013 med en alvorlig kneskade. Han mener selv han er blitt lovet ny kontrakt om han blir frisk. Det får han ikke, og Andersen er svært skuffet. Ledelsen mener at en lovnad om ny kontrakt ikke ble gitt.

Zymer Bytyqi (mars 2014):

— Jeg stolte på det klubbledelsen sa på møtet i fjor høst, men føler ikke de har gjort det de sa. En del av problemet er spilletid, og så er det noen andre ting, men det vil jeg holde internt, sier Bytyqi etter lite tillit i oppkjøringen. Ulf-ledelsen sier at Bytyqi ikke vil få flere kamper for klubben. Etter et møte skværer de opp, og Bytyqi fortsetter.

Anel Raskaj (mai 2014):

Anel Raskaj.

Raskaj vil spille to kamper for Kosovos landslag utenfor internasjonal dato. Han blir vraket i 16. mai-kampen mot Viking fordi han sier han ikke er motivert til å spille. — Vi kommer til å prøve å selge ham straks det internasjonale overgangsvinduet åpner 15. juli, sier Tom Rune Espedal. Raskaj spiller fortsatt i Sandnes Ulf. Asle Andersen (juli 2014):

Etter 8,5 år som trener i Sandnes Ulf får Andersen sparken. I etterkant reagerer han spesielt på prosessen med sparkingen, men også at ledere skal ha lagt seg oppi kapteinsvalg og laguttak underveis.

Erik Tønne (juni 2015):

Tønne får beskjed om at kontrakten som løper ut 30. juni ikke blir fornyet. Tønne går ut i Sandnesposten og sier han føler seg uærlig behandlet. Han sier han ble lovet et nytt kontraktsforslag før sesongen, for så å få beskjed om å finne seg en ny klubb noen måneder senere.

Sean McDermott (juni 2015):

I et intervju med RA sier McDermott at han forstår lite av at klubben ikke vil forlenge ettersom Hannes Halldorsson blir solgt. En oppgitt og misfornøyd McDermott har ikke "hørt et pip" om de har lyst til å beholde ham, og sier at det heller ikke kan være lønnen som er årsaken.

Malaury Martin (juli 2015):

Franskmannen boikotter lokaloppgjøret mot Bryne. Han ønsker seg til en større klubb, og forteller klubbledelsen dagen før kamp at han nekter å møte opp. Klubben og spilleren blir enige om å bryte kontrakten, mot at Martin betaler Ulf kompensasjon.