SANDNES (Aftenbladet): Sandnes Ulfs franske stjernespiller Malaury Martin var ikke med mot Bryne i søndagens kamp fordi han har lyst til å bytte klubb.

Det var Sandnesposten som først omtalte saken. Klubbens daglige leder Tom Rune Espedal ser alvorlig på situasjonen.

— Dette skjedde i helgen. Nå må vi sette oss ned i uken som kommer og ta en diskusjon. Det er en uakseptabel oppførsel, og vi ser veldig alvorlig på det, forklarer Espedal overfor Aftenbladet etter Sandnes Ulfs dramatiske seier mot Bryne.

Overfor Sandnesposten sier Martin at det var personlige årsaker til at han ikke var del av troppen mot Bryne.

— Fikk indikasjoner på lørdag

Sandnes Ulf-trener Bengt Sæternes pratet med Martin etter at han bestemte seg for å ikke møte til kamp. Treneren er tydelig på at franskmannen ønsker seg bort fra klubben.

— Jeg fikk indikasjoner på lørdag om at noe slikt kunne skje. Han har sine ønsker, men det er klart, når man har kontrakt, så skal man forholde seg til den. Da møter man på kamp, tenker jeg, sier Sæternes til Aftenbladet.

— Det å være med og bidra for klubben og laget er det som kommer først. Når han ikke vil det, så er det ingen god løsning. Han er en veldig god fotballspiller, men han må tenke på hva han gjør. Jeg forsøkte å si det til ham, men han har valgt som han har gjort, utdyper treneren.

Slitt med skade

Martin kom til Sandnes Ulf foran fjorårets sesong, og imponerte i treningskampen. Men allerede i april pådro han seg en alvorlig kneskade, og var ute i lang tid.

Franskmannen har tidligere spilt i Blackpool og Middlesborough og skal nå være lysten på å gå til en klubb på et høyere nivå enn 1. divisjon i Norge.

— Jeg må innrømme at jeg tenker på ham også. Jeg sa til ham at dette er en dum løsning, men han har kjørt på. Nå må vi se hvor det bærer hen, dette blir en klubbsak for oss som vi må løse, sier Sæternes.

Sandnes Ulf fortsetter jakten på opprykk, enten med eller uten Martin, 2. august med bortekamp mot kvalifiseringsplasserte Jerv.