Det var nemlig Bryne som ville mest og scoret flest ganger i vårens oppgjør på Jæren. Og Sandnes Ulf-treneren var den gang skikkelig oppgitt over hvor lite guts og vinnervilje det var i hans spillere i det lokaloppgjøret.

— Jeg tror ikke det burde være vanskelig å motivere spillerne foran kveldens kamp. De vil mer enn gjerne revansjere det sure tapet sist, samtidig som vi ønsker å fortsette den fine vinnerstimen vi var inne i med fire strake seire like før ferien.

Bryne-trener Gaute Larsen var selvsagt godt fornøyd med at de tuktet Sandnes Ulf hjemme på eget gress. Samtidig var han og spillerne ikke mye happy da de gikk av banen etter 2-3-tapet i den siste kampen mot Fredrikstad før feriepausen kom.

Vegard Skjørestad starter

Sandnes Ulf gjør for øvrig en forandring fra laget som startet i den siste seriekampen før ferien. Vegard Aanestad ble skadet på trening på fredag og er ikke spilleklar til kveldens kamp. Inn på hans plass går unge Vegard Skjørestad. Heller ikke Malaury Martin spiller i kveld, han står over på grunn av tre gule kort.

Bryne gjør ingen forandringer på startelveren som startet i kampen mot Fredrikstad for tre uker siden. Men det er ventet at innlånte Emil Dahle, som kommer fra Stabæk, vil få sin debut i løpet av kampen.

Slik stiller Sandnes Ulf (4-5-1): Ingvar Jònsson – Vegard Aanestad, Nicolai Geertsen, Derek Decamps, Trond Erik Bertelsen – Kent Håvard Eriksen, Ole Kristian Langås, Anel Raskaj, Aksel Berget Skjølsvik, Marius Helle – Pontus Engblom.

Bryne (4-4-2): Anders Kristiansen – Vegar Landro, Henrik Breimyr, Marius Lode, Paul Addo – Jon-Helge Tveita, Sabri Khattab, Bjørnar Holmvik, Viljar Helland Vevatne – Aram Khalili, Oddbjørn Skartun.