— Det stemmer at Bryne har tatt kontakt. Jeg skal trene med dem i neste uke. Det blir spennende, sier Bøgild til Aftenbladet.

27-åringen har vært en av Vidars beste spillere etter overgangen fra Fløy i fjor høst. I vinter var han høyaktuell for en overgang til Sandnes Ulf, men etter mye frem og tilbake valgte Bøgild å spille vårsesongen på Lassa. Med sine syv scoringer har han vært en av de viktigste bidragsyterne til at Vidar ligger på fjerdeplass i 2. divisjon, avdeling 3. — Bøgild er en spiller vi har sett på, og som vi har fått gode rapporter på. Vi har lyst til å se nærmere på han, og det er absolutt en spiller som kan være aktuell for Bryne, sier Gaute Larsen.

Bryne har i sommer mistet Tord Salte Johnsen (Lyon), Adnan Causevic (Vard), Andreas Breimyr (Crystal Palace) og Fredrik Vinningland (militæret), er Gaute Larsen ute etter å forsterke troppen før høsten.

Han har fått erstattet Vinningland med en ny keeper i Jonas Høidahl (Frøyland). I tillegg har Bryne hentet Sondre Nordheim fra Viking.

— Vi har en ok tropp, men merker at vi har mistet fire spillere. Vi følger med i markedet og får mange henvendelser fra agenter og spillere som har lyst til å spille for Bryne. Vi ser på alternativer, men det skal være både rett spillertype, og det skal være økonomisk forsvarlig for oss. Det er hovedsakelig offensive spillere vi ser etter, sier Larsen.

Bryne skal ha økonomi til å kunne hente én til to spillere denne sommeren.

Sandnes Ulf-trener Bengt Sæternes hadde Bøgild på prøvespill i vinter, og ønsket også å hente den tidligere SIF, Viking, Brodd, og Fløy-spilleren før sesongen.

— Jeg kunne ikke vente lenger. Jeg ga Sandnes Ulf beskjed om at jeg ønsket en avklaring i løpet av kort tid. Den kom aldri - og da måtte jeg bare ta valget selv. Jeg spiller vårsesongen i Vidar, så får vi se hva som skjer etter det. Jeg håper fortsatt å kunne ta steget opp på et høyere nivå på et senere tidspunkt, sa Bøgild til Aftenbladet i vår.

Den anvendelige 27-åringen har dominert i 2. divisjon de siste årene. Han kan bekle alle offensive roller. I kontrakten med Vidar har han en klausul som gjør at han kan gå gratis til klubber på høyere nivå.