Sandnes Ulf-trener Bengt Sæternes har flere ganger gitt uttrykk for at han ønsket å signere Mads Bøgild. Den 26 år gamle angriperen har trent med førstedivisjonsklubben siden begynnelsen av desember. Både i trening og kamp har Bøgild vist seg frem på en fordelaktig måte, skal vi tro Sæternes. Likevel blir det altså ikke noen overgang på den tidligere SIF, Viking, Brodd og Fløy-spilleren.

  • Jeg kunne ikke vente lenger. Jeg ga beskjed om at jeg ønsket en avklaring i løpet av mandagen. Den kom aldri – og da måtte jeg bare ta valget selv. Jeg spiller vårsesongen i Vidar, så får vi se hva som skjer etter det. Jeg håper fortsatt å kunne ta steget opp på et høyere nivå på et senere tidspunkt, sier Bøgild – som har dominert i 2. divisjon de siste sesongene.

Han sier at han ikke er skuffet over Sandnes Ulf, men at han gjerne skulle fått klarere svar fra førstedivisjonsklubben som altså flere ganger ga uttrykk for at Bøgild var en mann de ønsket seg – senest etter treningskampen mot Vard Haugesund i helgen.

  • Klart, skulle ønske at det hadde blitt noe med Sandnes Ulf. Jeg er veldig fornøyd med måten jeg har vist meg fram på der og forsto vel at det var andre ting enn det sportslige som spilte inn på at det drøyde sånn. Det er tøft ikke å vite hva som skjer. Jeg har gått de siste to månedene uten å vite hvor jeg skal spille. Det er greit å få ting på plass nå med tanke på privat jobb, sier Bøgild.

Nå gleder han seg til å hjelpe gamleklubben Vidar mot opprykk fra 2. divisjon.

  • Laget har beholdt grunnstammen fra i fjor og ser spennende ut. Det er mange gode lag i puljen vår, men jeg mener vi bør sikte oss inn på topp tre, sier Mads Bøgild.