KRISTIANSAND (Aftenbladet): Sandnes Ulf vartet opp med fire scoringer da de slo 2. divisjonslaget Fløy i Sørlandshallen onsdag kveld. Oppgjøret var den første treningskampen i oppkjøringen til årets sesong i 1. divisjon.

Aksel Berget Skjølsvik slo til med to scoringer fra sin midtbaneposisjon. Han sendte de lyseblå i ledelsen tidlig i kampen. Han sørget også for at Sandnes Ulf gikk til pause med 2-1-ledelse etter at Fløy hadde uliknet midtveis i omgangen.

— Vi kunne vunnet mye mer. Vi brente nemlig en del sjanser, men jeg er fornøyd med spillet i store perioder, forklarer Bengt Sæternes overfor Aftenbladet like etter kampslutt.

Sandnes Ulf avsluttet kampen med åtte lokale spillere og en rekke juniorer på banen. Blant annet fikk Vegard Aasen, Krister Landa og Sigurd Haugen prøve seg.

Mads Bøgild, som var toppscorer for Fløy i fjorårets sesong, spilte de siste 35 minuttene av kampen. Tirsdag gjorde Sæternes det klart at han ønsker å signere Bøgild.

— Han klarte seg fint mot gamlelaget, men var litt sur etter kampen fordi han misset en stor sjanse på hodet. Bøgild står for mye kraft og trykk og er litt annerledes enn angriperne vi allerede har, påpeker Sandnes Ulf-treneren.

KAMPFAKTA: Fløy-Sandnes Ulf 2-4 (1-2)

Sørlandshallen

Mål: 0-1 Aksel Berget Skjølsvik (14), 1-1 Lasse Sigurdsen (25), 1-2 Berget Skjølsvik (35), 1-3 Kent H. Eriksen (55), 2-3 Sigrudsen (75), 2-4 Vegard Skjørestad (88).

Sandnes Ulf (4-4-2): Hannes Halldorsson – Vegard Skjørestad, Nicolai Geertsen, Kenneth Sola, Erik Tønne – Ole Kristian Langås, Aksel Berget Skjølsvik, Malaury Martin, Niklas Sandberg – Marius Helle og Kent H. Eriksen