GLASGOW (Rbnett): Vegard Forren har ikke gitt opp å få med seg Daniel Berg Hestad på laget neste sesong.

— Jeg skal gjøre mitt for å få ham til å fortsette. Vi er minst 25 mann i denne troppen som prøver å snakke med Daniel om dette nesten hver dag. Ole Gunnar og teamet rundt ham vil helt sikkert påvirke ham også, sier Forren til Rbnett.

Midtstopperen ramser opp en rekke argumenter når han skal forklare betydninga lagkapteinen har for resten av gruppa.

— Rutinen hans på og utenfor banen betyr alt. Han har en erfaring som holder hele laget oppe. Han har en spesiell ro rundt seg. Vi lærer av Daniel hele tida, det han står for er uvurderlig for denne troppen. Alle blir motivert av å se hva han presterer i en alder av 40 år, sa midtstopperen etter seieren mot Celtic.

Berg Hestad selv innrømmer at det kan være fristende å ta en sesong til på dager som denne torsdagskvelden. Han står likevel på at det er ubønnhørlig slutt når Molde er ferdig i Europa League.

— Det er på tide å gi seg snart. I utgangspunktet er det ikke aktuelt for meg å fortsette. Det ærlige svaret er at jeg motiveres av slike kamper som dette, men at jeg kanskje ikke vil ha den rette sulten i eliteserien når vi ikke skal spille i Europa neste år. Det kan bli en liten nedtur for meg personlig. Derfor blir det et perfekt punktum for karrieren å slutte når vi har spilt ferdig Europa League, sa matchvinneren.