GLASGOW (Rbnett): MFK-manager Ole Gunnar Solskjær hadde nesten ikke landet da han kom inn i presserommet på Celtic Park. Ord som fantastisk, stort og overveldet gikk igjen. Da Rbnett spurte om Daniel Berg Hestad sin innsats tok det av:

— Jeg har ikke ord. Han er 40 år gammel. Jeg spilte sammen med han da jeg spilte i Molde. Og da var han allerede erfaren. Han er en fantastisk spiller, så profesjonell. Han vet hvordan han skal ta vare på seg selv, og få det beste ut av en slik kamp. Han er en slik spiller som starter kampen i et tempo, og holder det tempo hele vegen ut, sier Solskjær.

Like før pause ble Daniel Berg Hestad (40 år og 99 dager) den eldste målscoreren i Europa League gjennom tidende. Målet ble avgjørende. Konfrontert med at kapteinen har annonsert at han legger opp åpnet Solskjær døra på gløtt for en forlengelse.

— Han har sagt at han skal spille i de neste rundene. La oss se på det, sier Solskjær.

Manageren innrømmer at MFK ble presset litt i starten av kampen, men at de etter hvert fikk mer selvtillit.

— Etter hvert kunne man se at de koste seg utpå banen. De slappet av, sier Solskjær som konstaterer at det blir en kort vintersesong i år.

Respekt for Deila

Nå venter nye kamper i Europa League allerede i februar.

— Det er fantastisk. Jeg har vært her i to uker. Dette er et arbeid som er gjort over tid, sier han.

Det ble litt latter da de skotske journalistene spurte om hvem han ønsker av de andre lagene i gruppa: Celtic, Ajax eller Fenerbahce.

- For å være ærlig: det bryr meg egentlig ikke så veldig.

Samtidig understreket han forståelse og respekt for den situasjonen Celtics norske trener Ronny Deila befinner seg i.