GLASGOW (Rbnett): En presset Ronny Deila ankom presserommet etter Ole Gunnar Solskjær. Etter å ha blitt kjørt av de skottske journalistene over flere spørsmål spurte Rbnett om han er overrasket over at Molde nå leder gruppa suverent.

— Molde har vist at de er det beste laget. Så greit er det. I begynnelsen var jeg litt overrasket. Samtidig kjenner jeg jo klubben. Jeg vet hvordan de har utviklet seg, og blitt mer modne gjennom flere års deltagelse i Europa. De har vært tålmodige, og de har utviklet seg, sier Deila til Rbnett.

Han prøvde ikke å bortforklare tapet. Han sa rett ut at han var skuffet over personlige feil i forsvaret. Og han understreket at Celtic også hadde noen store muligheter.

— Spillerne er selvsagt både skuffede og sinte, sier Deila som igjen måtte svare for hvordan spillerne reagerer når de blir byttet ut.

Tyler Blackett som er på lån fra Manchester United reagerte tydelig da han ble ropt av banen. Han ble byttet både inn og ut i samme kamp.

Deila sikter nå mot andreplassen som kan gi videre spill i Europa.

— Vi har fortsatt en sjanse, og den skal vi prøve å ta. Vi har vist at vi scorer mål i Europa. Problemet er at vi slipper inn lette mål, sier han.

De skotske journalistene stilte spørsmål ved at forsvarsspiller Nir Bitton ble utvist etter en duell med Ola Kamara.

— Det ser greit ut for meg. Det er ikke noe å være veldig skuffet over, sier Deila.