Ingen av lagene kom til noen store muligheter i en sjansefattig kamp i en trykkende hete i Skopje. Dermed står Norge fortsatt uten seier så langt i VM-kvalifiseringen, og veien til Sør-Afrika virker lengre enn noensinne. En seier i Makedonia var ytterst nødvendig for å komme opp på tilstrekkelig antall poeng for å kapre en play-off-plass. Nå kan Norge bli avhengig av andre lags resultater.

LES OGSÅ: Drillo skuffet og ergerlig | Carew sint på dommeren | Håpet forsvinner for Norge | England nærmer seg VM | Finland snudde mot lilleputten | Japan og Australia videre

Pandev god

Hjemmelaget åpnet klart best, og Lazio-stjernen Goran Pandev styrte mye av det som skjedde. Pandev var kjapp og god og spilte igjennom medspillerne sine gang på gang. Det ble skapt mange farligheter foran Jon Knudsen i Norges mål uten at Makedonia fikk uttelling. Hjemmelaget hadde ballen mye, mens Norge ikke klarte å holde ballen i laget når de først fikk tak i den. Norge så ikke ut til å henge med fra avspark, men kom mer med i kampen etter hvert i første omgang. John Carew skapte Norges største mulighet i kampen helt på egen hånd drøye fem minutter før pause. Aston Villa-spissen startet et løp på egen banehalvdel og dro av flere makedonske spillere. Alene med keeper Jane Nikolovski maktet ikke Carew å lure ballen i mål. Makedonia-keeperen fikk en fot på ballen og reddet.

Svak andreomgang

Andre omgang ble et antiklimaks for begge lag. Hjemmelaget klarte ikke å holde sitt store tempo fra første omgang oppe, mens Norge ikke klarte å true det makedonske forsvaret nevneverdig. Erik Huseklepp kom til noen gode innlegg etter at han erstatte Daniel Braaten etter knappe timen, og Bjørn Helge Riise løp mye fra sin midtbanerolle etter å ha erstattet Per Ciljan Skjelbred i pausen.