Liverpool har hatt en skuffende sesong, og har ingen titler å spille om før sesongen 2010/2011 er historie. Roy Hodgson er borte, og det samme er Fernando Torres.

Nye koster har kommet til, og nå har Liverpool begynt å vinne fotballkamper regelmessig igjen. Med Kenny Dalglish på sidelinjen, og med spissalternativer som Luis Suarez og Andy Carroll på topp, har optimismen kommet tilbake til Merseyside.

Neste sesong blir en helt annen historie, skal vi tro Dirk Kuyt.

— Vi har den samme følelsen i troppen som vi hadde i 2009, sier nederlenderen.

I 2008/2009-sesongen var Liverpool for alvor med i tittelkampen, og havnet bare to poeng bak seriemester Manchester United.

— Jeg har hatt følelsen av at om vi hentet et par forsterkninger så kunne vi vært der oppe og kjempet - og slik har det blitt. Vi hentet to toppspisser i Luis Suarez og Andy Carroll, og i tillegg har vi noen ungdommer som gjør det veldig bra, så det ser veldig lyst ut for oss for øyeblikket, sier Kuyt ifølge engelske medier.

- Jeg tror vi kan slåss med de beste. Vi har vist, i andre halvdel av denne sesongen, at vi kan slå Manchester United, Manchester City, Chelsea, og spille uavgjort mot Arsenal.