Chelsea's Frank Lampard (2nd L) shoots and scores his goal against West Ham United during their English Premier League soccer match at Stamford Bridge in London, April 23, 2011. REUTERS/Eddie Keogh (BRITAIN - Tags: SPORT SOCCER) Foto: EDDIE KEOGH

Fernando Torres har hatt tøffe uker etter overgangen fra Liverpool i slutten av januar.

Spanjolen har vært tydelig ubekvem med alt presset og skriveriene om at han enda ikke har scoret sitt første Chelsea-mål.

I dag fikk Torres endelig målet han har ventet på, og for noen jubelscener det ble på Stamford Bridge.

Hele Chelsea-laget kom løpende til og kastet seg over målscoreren.

Lagkameratene har nok også merket hvordan presset har virket på Torres, og forhåpentligvis for dem kan spissen nå bidra i gullkampen de nå kjemper mot Arsenal og Manchester United.

Chelsea er med dagens seier seks poeng bak United, og tre foran Arsenal som spiller i morgen.

Målet kom etter at han ble spilt gjennom av Nicolas Anelka.

Først så det ut som om uflaksen nok en gang skulle stoppe Torres. Vannet som etter hvert hadde lagt seg på gresset i London stoppet først ballen, men Torres fikk vendt seg rundt og satte ballen sikkert i det lengste hjørnet.

– Dette var ikke starten jeg ventet da jeg signerte for Chelsea, men det er ikke lett å bytte klubb midt i sesongen, sa Torres til Sky Sports.

– Jeg har jobbet på, og takket være lagkameratene mine klarte jeg å score. Nå er det mindre press på meg, jeg kan nyte det nå, sa spissen som hadde gått 732 Chelsea-minutter uten å score .

— Nå har jeg ikke lenger så mye press på meg. Nå kan jeg nyte å spille fotball

Lampard åpnet målfesten

Florent Malouda burde scoret allerde etter to minutter, da han kom helt alene med Robert Green.

Avslutningen gikk imdilertid rett på keeper.

Didier Drogba fikk også sine muligheter i starten av kampen, men det ble ikke scoring.

Etter at hjemmelaget hadde vært best i begynnelsen, kom West Ham mer med i kampen.

Etter 25 minutter fikk Freddie Sears en meget god sjanse da han headet fra fem meter, men Petr Cech reddet.

Minutter senere var Sears fremme igjen, denne gang med et frekt hælspark etter en corner. Ashley Cole fikk imidlertid avverget på streken.

To minutter før halvtid løsnet det for hjemmelaget.

Drogba fant Cole på venstre. Han slo på skrått ut i feltet, og som så veldig mange ganger før kom Frank Lampard løpende akkurat der hvor pasningen kom, og midtbanespilleren kunne enkelt styre rett i mål.

Drømmemål

Hjemmelaget åpnet også den andre omgangen best.

Både Salmon Kalou, Drogba og Lampard kunne doblet ledelsen før kvarteret var spilt.

Etter 69 minutter var David Luiz enda nærmere enn sine lagkamerater.

Den brasilianske midtstopperen har imponert med sine offensive ferdigheter etter januarovergangen fra Benfica.

Denne gangen smalt langskuddet i tverrliggeren bak Green.

I de neste fem minuttene hadde West Ham tre gode muligheter til å utligne.

Først skjøt Demba Ba hardt rett på Cech.

Deretter fikk Carlton Cole muligheten, før Robbie Keane burde fått nettkjenning.

Etter 80 minutter var Torres uegoistisk, og satte Nicolas Anelka opp foran nesten åpent mål.

Franskmannen traff imidlertid den eneste forsvarsspilleren som sto mellom han og målet.

Fire minutter senere var det altså tid for Torres, som scoret sitt første mål i Chelsea-drakten.

På overtid satte Malouda inn 3-0 på meget vakkert vis. Han banket ballen i krysset fra 18 meter.

I kveld og i morgen kommer imidlertid alle til å snakke om mannen som hadde den målgivende til Malouda: