Selnæs har slitt med en vond hofte og rygg og kunne ikke starte mot Sandefjord, men sa etter treningen i går at han følte seg bedre. Han er tilbake i startelleveren og utgjøren vant midtbanesammen med Mike Jensen og Fredrik Midstjø.

— Jeg er klar for kamp. Det er vanskelig å si om jeg holder 90 minutter, men det er målet. Jeg håper det, også får vi ta en vurdering underveis. Jeg tror jeg kan spille hele kampen, men jeg kan ikke stå her og love det, sa Selnæs etter onsdagens trening.

Rosenborg stiller slik (4-3-3): André Hansen - Jonas Svensson, Holmar Örn Eyjolfsson, Jørgen Skjelvik, Mikael Dorsin - Mike Jensen, Ole Selnæs, Fredrik Midstjø - Pål André Helland, Alexander Søderlund,Tobias Mikkelsen

Kåre Ingebrigtsen har vært klar på at han ville stille med sitt sterkeste lag mot Debrecen, somsannsynligvisblirRBKs tøffeste motstander så langt ikvalifiseringen.

— Vi vet at det blir en tøff kamp mellom to jevngode lag. Det er 50/50 hvem som går videre og vi har troen på at vi kan avansere, sier Ingebrigtsen, som mener at et godt resultat i kveld vil være å unngå tap.

  • Du kan følge kampen direkte på Adressa.no klokken 20.00.