DEBRECEN (adressa.no): Ole Selnæs har slitt med smerter i hofteleddsbøyeren den siste uken og trente ikke sammen med resten av laget på tirsdag. På den siste treningen i Debrecen før torsdagens kvalifiseringskamp var han med på mesteparten og deltok i spillsekvensene onsdag kveld.

— Formen er litt bedre og jeg håper den er enda bedre torsdag, så jeg gleder meg til å spille.

- Hva vil litt bedre si?

— At den er litt bedre enn den var før kampen mot Sandefjord, da jeg ikke kunne starte, sier Selnæs, som fikk en drøy halvtime på banen på søndag.

Klar for kamp

21-åringen har tatt store steg denne sesongen og har utviklet seg til å bli en av Rosenborgs viktigste brikker. Debrecen vil helt sikkert bli den tøffeste motstanderen RBK har møtt så langt i kvalifiseringen, og Selnæs føler at han ikke er langt unna å være 100 prosent.

DELTOK: Ole Selnæs var delaktig i spillsekvensene på RBK-treningen i Ungarn. Foto: Morten Antonsen

— Jeg er klar for kamp. Det er vanskelig å si om jeg holder 90 minutter, men det er målet. Jeg håper det, også får vi ta en vurdering underveis. Jeg tror jeg kan spille hele kampen, men jeg kan ikke stå her og love det.

Håper han er kvitt smertene

En ting er i hvert fall sikkert: Han har ikke likt å måtte stå over treninger denne uken.

— Det er utrolig kjedelig, det kan alle fotballspillere skrive under på. Man vil ut og spille fotball. Jeg skal ikke klage så mye på det for vi har spillere som har vært skadet i hele år og jeg har bare vært det en uke. Jeg er som sagt tilbake mot Debrecen og satser på å holde meg på banen fremover.

— Ville vært et topplag i Norge

Onsdagens trening ga ingen svar på hvilken ellever Rosenborg kommer til å stille med mot Debrecen, men trener Kåre Ingebrigtsen er klar på at det vil være et sterkt lag.

— Vi kommer til å bruke det sterkeste laget vi kan mønstre, sier han.

Bruttern mener at Debrecen er det beste laget i Ungarn for øyeblikket og tror de ville hevdet seg i den norske eliteserien.

— Hvis Rosenborg hadde spilt i Ungarn, ville vi vært et topplag der. På samme måte ville Debrecen vært i toppen i Norge.