Brann gikk i dag ut med info angående billetter til cupfinalen 6. november. Det er foreløpig uvisst hvor mange billetter Brann får, det blir først klart etter Aalesund – Start.

Potten med billetter Brann får tildelt vil bli prioritert slik, ifølge Brann.no:

  • Alle med partoutkort på Brannallmenningen har kontraktsfestet rett til å kjøpe én billett pr partoutkort.

  • Klubbens samarbeidspartnere får kjøpe et visst antall cupfinalebilletter. Det samme gjør Branns spillere, ansatte, styre og investorer.

  • Medlemmer: På de foregående cupfinalene har Branns medlemmer fått tilbud om å kjøpe én billett hver. Det er Branns intensjon å holde denne tradisjonen i hevd også i år. Personer som var medlem i 2010 og som hadde fornyet medlemskapet innen 20.9.2011 vil få tilbud om å kjøpe én billett.

  • Bataljonen: Bataljonen vil få tildelt et antall billetter fra Branns kvote. Billettene vil bli overlevert Bataljonens styre, som fordeler disse.

Øvrige partoutkortinnehavere kan ikke Brann love billetter til.

– Vi skal jobbe frem en fordelingsløsning vi mener er rettferdig, og vil deretter kontakte dem vi har mulighet til å tilby billett, sier salgssjef Dag Frode Algerøy til Brann.no.

Noe åpent salg fra Branns side blir det ikke.

– For oss er det viktig å fordele billettene blant dem som har støttet oss i tykt og tynt. Noen vil bli skuffet, men vi skal fordele billettene etter beste evne og så langt beholdningen rekker, sier Algerøy.

PS: Norges Fotballforbund vil legge ut 2500 billetter til cupfinalen i åpent salg.