Etter det bt.no kjenner til, får Brann minst 6500 billetter, men det blir flere hvis motstanderen heter Start. De spiller torsdag kveld mot Ålesund. Fordi sunnmøringene har høyere tilskuertall på kampene, får de flere billetter fra fotballforbundet enn det Start får.

Håp hos NFF

Billettene som Brann tildeles, selges til klubbens medlemmer, partoutkortinnehavere og supporterklubben Bataljonen. I tillegg skal sponsorene ha sitt.

For folk som ikke har muligheter her, finnes det fortsatt håp. Norges Fotballforbund legger ut 2500 billetter tilgjengelig for alle i perioden fra 1. til 7. oktober. Du må registrere deg på nettsidene til Fotballforbundet.

Her må du legge inn personalia, klubbtilhørighet og antall billetter du vil kjøpe. Ingen får kjøpe mer enn fire.

Ifølge forbundet spiller det ingen rolle når man registrerer seg i perioden. Alle har like stor sjanse, og det blir trukket lodd blant de registrerte. De som får billett, kontaktes i uke 41. * Brann: spillerstallen | terminliste | statistikksenter | klubbinfo

Ansiennitet

Bataljonen har cirka 2000 medlemmer. Det er tvilsomt om alle får billetter til finalen.

— Vi vil jobbe for at flest mulig får, sier Roger Lillebøe-Hansen.

Lederen forteller at de kommer til å fordele finalebillettene ut fra medlemmenes ansiennitet.

— De med lengst medlemskap stiller fremst i køen, sier han.

Da bt.no var i kontakt med ledelsen i Brann onsdag kveld, fikk vi opplyst at informasjon om Branns billettsalg blir lagt ut på klubbens hjemmeside.