Samtlige Rosenborg-spillere, deriblant André Hansen og Pål André Helland, er friskmeldte til Haugesund-kampen og er med i søndagens tropp. Selv om alt er avgjort i ligasammenheng og RBK har en viktig kamp mot Lazio allerede torsdag, varsler Kåre Ingebrigtsen at han vil stille et sterkt lag i kveld.

Kåre Ingebrigtsen vil ha en god opplevelse i forkant av den viktige kampen mot Lazio på torsdag. Foto: Sjur Magnus Bergstrøm

— Den er viktig med tanke på Lazio-kampen. Vi må gjøre en god gjennomkjøring for å være klar til å møte dem. Vi skal ta med oss oppgjøret mot Haugesund som øvelse og da må vi gjøre det ordentlig, sier Ingebrigtsen til adressa.no.

Må få tilbake seiersfølelsen

Etter to strake uavgjortkamper i ligaen og bortetap mot nettopp Lazio, mener RBK-treneren at det er helt avgjørende å finne tilbake til den gode følelsen igjen før torsdagen.

— Vi må vinne en fotballkamp. Det skal være sjelden vi går så lenge uten å vinne. Samtidig er søndag en festdag for oss og vi ønsker å gi tilbake til publikum, sier han.

Godtar ikke 99 prosent innsats

Ingebrigtsen får støtte av midtbanespiller Mike Jensen, som maner til full innsats og profesjonalitet.

— Det er riktig, selv om vi kanskje fikk en seiersfølelse mot Strømsgodset da vi gjorde et godt comeback. Vi skalha tilbake agressiviteten ogha maksløp. Da må vi gi 100 prosent, ikke99.Det blir bare nyttesløst om vi ikke gir alt, sier dansken.

Hadde ikke klart å holde seg unna

Jensen måtte stå over fredagens trening med en vond hals, men var tilbake i aksjon lørdag og følte seg pigg og klar til kamp. Om han så ikke hadde vært det, skulle det uansett mye til for å holde han unna gullfesten som venter etter kampslutt.

— For å si det sånn: Jeg hadde kommet på Lerkendal om jeg så var veldig, veldig syk. Jeg gleder meg helt vilt til å oppleve festen. Jeg hadde ikke klart å holde meg hjemme og det blir en spesiell kamp og stor opplevelse, sier han.

Kampstart er 18.00 og du kan følge kampen og feiringen her