Ifølge Daily Mail jobber Manchester City med et nytt klubbemblem. Klubben vurderer i disse dager designet til det nye emblemet, og skal bort fra dagens som prydes av en ørn.

Det gjør det ikke bare enkelt for de mange supporterne som har foreviget klubbens emblem i huden sin. Tatoverte fans har nå tatt til orde for at logoen de har inngravert på sine kropper snart vil være utdaterte.

Sett denne?

24.000 kroner

Men klubben ser nå på en mulig løsning. Ifølge den britiske avisen ser Manchester City på mulighetene for å finansiere laserkirurgi for fans som ønsker å fjerne sine tatoveringer av merket.

Verdt å merke er det at City enn så lenge ikke har tatt noen avgjørelse. Fjerning av tatoveringer har ifølge avisen en pris på 50 pund (cirka 660 kroner) per behandling. Å fjerne en tatovering på cirka 30 centimeter skal ha en pris på rundt 24.000 kroner.

Skip og rose

Planen for Citys nye emblem er å gå tilbake til den runde formen det hadde før merket ble endret i 1997. Det gamle emblemet inneholdt et skip og en rød rose. Ifølge Daily Mail skal en nylig undersøkelse ha vist at folk ønsket å gå tilbake til den stilen.

Manchester City spiller tirsdag kveld siste kamp i gruppespillet i Champions League mot Håvard Nordtveits klubb Borussia Mönchengladbach. De blå fra Manchester er allerede videre fra sin gruppe sammen med Juventus. Gladbach leder med to poeng på Sevilla om den siste plassen som gir billett til Europa League.

Du kan følge alle kveldens kamper i Mesterligaen her