Liverpool måtte skuffet se seg slått av Newcastle søndag kveld.

Et selvmål av Martin Skrtel og en flott kontringsscoring av Georginio Wijnaldum gjorde til at Liverpool tapte sin første kamp på en måned.

Ting kunne dog sett annerledes ut om Alberto Moreno ikke hadde blitt fratatt et mål feilaktig, da assistendommer mente den spanske backen var offside, noe som viste seg å være helt feil.

— Han har vært helt utrolig

Men selv om det ble tap, får Alberto Moreno mye ros fra Thierry Henry. Arsenal-legenden jobber nå som ekspert for Sky Sports i England, og fikk sosiale medier til å koke etter denne sammenligningen:

foto
Thierry Henry, her fra sin andre periode i Arsenal. Foto: Ap

— Han har vært helt utrolig denne sesongen. Han har endret alt. Han ser ut som Roberto Carlos på venstrebacken fra gamle dager, sa franskmannen ifølge Joe.co.uk.Roberto Carlos er en de aller beste backene fra de de siste tiår, og gjorde stor suksess både i Real Madrid og på det brasilianske landslaget. Spesielt var han viden kjent for sin slegge av et venstreben.

— Tror Sky vil savne Gary Neville

I dag er han manager i John Arne Riises klubb Dehli Dynamos.

Blant annet skrev bettingselskapet Matchbook følgende på sin Twitter-profil med over 23.000 følgere:

— Thierry Henry har nettopp sammenlignet Alberto Moreno med Roberto Carlos. Jeg tror Sky kommer til å savne Gary Neville.

Neville tok nettopp over den spanske klubben Valencia, og har de siste årene fått mye annerkjennelse for jobben som ekspert i nettopp Sky.

Lokalavisen Liverpool Echo var ikke like imponert over den spanske backens prestasjoner mot Newcastle. De ga han 5 av 10 poeng på børsen.

— Gjorde ingen forskjell offensivt. Svakt forsvarsspill på Newcastles andremål. Scoret dog et vakkert mål, hvor han ikke var i offside, skriver avisen som har Jordon Ibe som sin bestemann.