Statistikksenter Eliteserien:

Det har vært en sesong preget av ustabile prestasjoner for byens fotballflaggskip. Individuelt så vel som lagmessig. Aftenbladet har snakket med de ti utespillerne som startet da den åtte kamper lange rekken uten seier ble brutt mot Strømsgodset.

Samtlige ble stilt to konkrete spørsmål:

  • Hva er du mest fornøyd med på egne vegne denne sesongen?

  • Hva er du mest misfornøyd med?

Erik Nevland

— Jeg er veldig fornøyd med å ha scoret fem mål på åtte kamper. På den negative siden er jeg svært skuffet over både meg selv og laget for at comebackkampen mot Sandefjord ble så svak. Da var jeg ikke god. Det skulle jeg virkelig ønske var annerledes. Ellers synes jeg at jeg har prestert stabilt.

Birkir Bjarnason

— Jeg synes at jeg har blitt en klokere fotballspiller i år. Valgene er mer gjennomtenkte, og det er jeg fornøyd med, men jeg er veldig misfornøyd med at jeg har hatt en såpass lang downperiode. Stabiliteten har ikke vært god. Jeg har vært tung og trøtt, og ikke scoret så mange mål som jeg skulle ønske.

Vidar Nisja

— Jeg har veldig fornøyd med at jeg har vært så mye involvert i de avgjørende situasjonene. Jeg har ni målgivende, og det må være mer enn godkjent. Vi har fått gang på høyresiden. Det er kjekt. På den andre siden er jeg misfornøyd med at jeg har scoret så lite. I og med at jeg er med så mye offensivt, burde jeg hatt flere mål.

Håkon Skogseid

— Det offensive spillet mitt har vokst kraftig. Det gleder meg aller mest. Samtidig har jeg fortsatt mye å gå på både når det gjelder valg og utførelse med ball, for eksempel én mot én offensivt.

Martin Fillo

— Jeg er fornøyd med at jeg har klart å spille mye og samtidig holde meg skadefri etter den lange perioden på sidelinjen. Jeg har imidlertid mye å gå på defensivt og kommer til å jobbe knallhardt for å bli bedre til å hjelpe laget forsvarsmessig.

Jørgen Horn

— Jeg er fornøyd med at ting begynner å fungere igjen etter et langt skadeopphold. Det går bedre og bedre for hver kamp, og det gleder. På den negative siden må jeg bli mye bedre i forflytningsarbeidet. Jeg er per i dag altfor treg i det jeg foretar meg.

Indridi Sigurdsson

— Jeg føler jeg har stått fram i duellspillet. Det er jeg fornøyd med. I motsatt ende av skalaen er jeg veldig skuffet over hvordan vi har mistet den offensive kraften på venstresiden. Tidligere fant jeg eksempelvis Birkir veldig bra. I det siste har det blitt dårlig.

Børre Steenslid

— Jeg har definitivt vokst med ballen i beina og blitt mye flinkere i oppspillsfasen. Ellers har det vært en ustabil og humpete sesong. Skader har ødelagt, og det har ikke vært bra nok totalt sett.

Tommy Høiland

— Det er egentlig ikke noe spesielt jeg er veldig fornøyd med. Kanskje at jeg har spilt mer i år enn tidligere. Men mest av alt har jeg variert altfor mye i prestasjonene. Ikke bra nok.

André Danielsen

— Jeg er mest fornøyd med at jeg scorer mer mål. Negativt sett synes jeg det er vanskelig å finne noe konkret. Kanskje at jeg har spilt litt mye rundt omkring i ulike posisjoner, men det styrer jeg ikke helt selv da.