Norge-England 0-1:

— Det var en viktig kamp for alle spillerne som ikke har fått vist seg så mye, og jeg må være mer enn fornøyd med deres prestasjoner, sa Hodgson etter etter 1-0-seieren over Norge.

— Jeg syns vi viste veldig god disiplin, selv om vi ikke var så gode fremover som vi har potensial til å være. Men vi manglet en del store navn og byttet mye, noe som selvfølgelig forstyrrer rytmen i spillet. Jeg er ikke klar for å kritisere noen for denne kampen, sa 64-åringen.

Han sa det hele tiden var meningen å bytte ut Steven Gerrard ved pause, og at det ikke hadde noe med Ullevaal-publikummets pipekonsert mot Liverpool-stjernen etter taklingen mot Tom Høgli – som, måtte byttes ut. Mange mente Gerrard fortjente minst et gult kort, noen til og med rødt.

Det var Roy Hodgson helt uenig i.

- Jeg syns det var en fair takling. Steven hadde ikke intensjon om å skade noen. Det er den typen innsats jeg gjerne ser fra mine spillere, uttalte den engelske landslagssjefen.

Drillo ble også spurt om taklingen, og svarte unnvikende.

— Jeg så ikke situasjonen så godt, men mener han kommer litt for sent inn. Vi håper og tror det ikke er noe brudd for Tom, bare en skikkelig smell.